top of page

OPPHOLD

Hunden din sitt opphold på Lyngsalpene Dyrehotell

Lyngsalpene Dyrehotell er et moderne dyrehotell. Vårt hotell er bygd med hundenes beste i tankene, og vi setter sikkerhet, trivsel og komfort høyt. Hotellet er lokalisert i idylliske Lyngen kommune, med Lyngsalpene rett utenfor døra. Her vil din hund få sin egen plass inne i oppvarmet rom, mulighet til å komme ut i en stor luftegård flere ganger om dagen, samt lufteturer i marka som ligger rett utenfor døra. 

Vi tilbyr tilpassede rom for hunder, med luftegård, lek og tur. Alle rommene tilfredsstiller Mattilsynets krav til oppholdsrom, er moderne og sikre.

 

Ved ankomst tar vi alltid hunden med ut i luftegården for å gjøre oss kjent med den, før den får komme inn i buret der den skal bo.

Vi anbefaler at du tar med en seng eller pledd som hunden er vant til hjemmefra så den har en kjent lukt med seg. Har du flere hunder kan de dele bur så lenge de er komfortable med dette og går godt overens.

 

Prisen inkluderer fôring to ganger daglig, lufting minimum fire ganger daglig i vår store luftegård, samt lufteturer i skogen. Dersom hunden går sammen med andre hunder vil den få leke med andre i luftegården, dette avtaler vi ved innsjekk eller bestilling av oppholdet. Dyrehotellet ligger rett ved porten til utmarka, kun 10 minutters gange fra fjellfoten og fjæra, så turmulighetene er fantastiske!

PRISER

350,- pr. påbegynte dag for en hund.

500,- pr. påbegynte dag for to hunder.

600,- pr. påbegynte dag for tre hunder.

 

FÔRING

Vi fôrer med Monster hundefôr, som er inkludert i prisen. Om hunden din har allergier, takler fôrskifte dårlig eller du ikke ønsker å bytte fôr kan du ta med eget. Vi har også kjøleskap og fryser for å oppbevare medbrakt fôr som må holdes kjølig/frosset.

 

HELSE

For å unngå sykdommer og andre problemer er vi veldig nøye på stell, rengjøring og kontroll av vaksinering. Derfor vil hunden din alltid komme til et rengjort bur med nyvaskete skåler, og vaksinering av alle dyr sjekkes før innsjekk.

Alle hunder som skal være her må ha gyldig vaksine mot parvovirus, kennelhoste osv. Dette er standard årlig vaksine.

La derfor hunden vente i bilen til vi har sjekket vaksinasjonskort.

Dersom skader eller sykdom skulle oppstå under oppholdet har vi et godt samarbeid med Lyngen Veterinærsenter, som har kontor kun 8 km fra hotellet. Vær oppmerksom på at du har gitt oss opplysninger om hvem deres faste veterinær er dersom vi skulle trenge ytterligere opplysninger om hunden.

Vi kan som regel ikke ta imot tisper med løpetid eller drektige tisper, men ta gjerne kontakt med oss så kan vi kanskje gjøre en avtale dersom vi likevel skulle ha mulighet for dette. 

Hunder med sterke atferdsproblemer/aggressive hunder kan vi dessverre ikke ta imot.

Dette gjelder også hunder som er veldig utagerende mot andre hunder.

HENTING OG LEVERING

Ved anledning kan vi tilby henting og levering av dyr i Tromsø og kommunene rundt Lyngen. 
Ta kontakt på e-post for spørsmål angående dette: post@lyngsalpenedyrehotell.no

Som regel kan vi ikke hente på onsdager og fredager, men ta kontakt så sjekker vi det opp.  

Priser for henting/levering:

Tromsø en vei: 900,-

Tromsø tur/retur: 1800,-

Oteren en vei: 500,-

Oteren tur/retur: 1000,-

Lyngseidet fergeleie en vei: 200,-

Lyngdeidet fergeleie tur/retur: 400,-

Ta kontakt for priser andre steder. 

 

Vi vil gjøre alt vi kan for å gi din hund så komfortabelt opphold som mulig hos oss, og vil behandle den som om den skulle være vår egen.

Vi gleder oss til å hilse på hunden din!

bottom of page